För dig som äger häst och har stall

För dig som är hästägare är det av stort intresse att hitta rätt utrustning för din häst. Din häst förtjänar att bli vårdad och omhändertagen på bästa möjliga sätt. Därför är det viktigt att investera i miljövänliga varor som är skonsamma. På samma sätt som du investerar i skönt material på dina kläder och skor bör du även lägga lika mycket tanke på din hästs nödvändigheter.

Miljövänligt och skonsamt

Både din och hästens utrustning är viktiga delar som du bör prioritera för bästa möjliga upplevelse. Därför är det av stor vikt att välja miljövänliga alternativ för både dig och din häst. För att hitta rätt miljövänlig utrustning som samtidigt är anpassade till alla olika väder behöver du se över vad som finns tillgängligt hos olika återförsäljare. Det är inte alltid lätt att hitta rätt, men med ett miljötänk i bakhuvudet går du garanterat i rätt riktning.

Att välja rätt täcke

Ett hästtäcke kan ha många olika funktioner, och det gäller att välja det täcke som passar bäst för just din häst. Är det ett cooler- eller svettäcke för avkylning efter ett varmt träningspass, eller kanske ett flugtäcke eller utetäcke för vistelse i hagen? Fundera över vad du och din häst behöver bäst.